Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
.Polecam bardzo dobre danie .
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 213
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1093
Polecam.
Odsłon: 1081
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 213
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1093
Polecam.
Odsłon: 1081
Składniki
łososia posoliłam i zeobiłam marynatę oliwa +sok z cytryny ,odrobina roztartego czosnku . Włożyłam do lodówki na dwie godziny .Następnie pokroiłam na paski, obsmażyłam krótko na oliwie .Przełożyłam do garnka . Na pozostalej oliwie poddusiłam 1 pokrojoną cebulkę , włożylam 1 lyżkę mąki ,zrobiłam zasmażkę ,dodalam trochę wrzącej wody ,wrzucilam kostkę rybną ,wlałam śmietanę ,dodałam sok z cytryny i dużo koperku ,zagotowalam i podalam jak widzicie z ugotowanym makaronem .