Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
.Polecam bardzo dobre danie .
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3074
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3074
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Składniki
łososia posoliłam i zeobiłam marynatę oliwa +sok z cytryny ,odrobina roztartego czosnku . Włożyłam do lodówki na dwie godziny .Następnie pokroiłam na paski, obsmażyłam krótko na oliwie .Przełożyłam do garnka . Na pozostalej oliwie poddusiłam 1 pokrojoną cebulkę , włożylam 1 lyżkę mąki ,zrobiłam zasmażkę ,dodalam trochę wrzącej wody ,wrzucilam kostkę rybną ,wlałam śmietanę ,dodałam sok z cytryny i dużo koperku ,zagotowalam i podalam jak widzicie z ugotowanym makaronem .