Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny łosoś w przyprawach, nie mdły, a bardzo aromatyczny.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1656
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1433
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1586
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1656
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1433
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1586
Składniki
Przyprawy mieszamy w naczyniu, a następnie wkładamy i dokładnie obtaczamy filety z łososia, które zostawiamy w przyprawach pół godziny.
Po upływie tego czasu układamy filety ma blasze do pieczenia, wykładając cały sos na wierzchu. Pieczemy w piekarniku 30 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Posypujemy świeżymi listkami tymianku. Po upieczeniu Podajemy z ryżem lub ziemniakami.