Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki pomysł na obiad
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 96
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 129
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 226
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 96
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 129
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 226
Składniki
Kawałki łososia posolić i popieprzyć z obu stron. Rozgrzać w patelni olej, smażyć w nim łososia na średnim ogniu przez 4 minuty. Imbir obrać i pokroić w cieniutkie plasterki - tyle, by otrzymać zawartość 1 płaskiej łyżki. Gdy łosoś się dobrze zarumieni, odwrócić go na drugą stronę, posypać imbirem, wlać sok z 1/2 cytryny, smażyć 1 min, posypać natką i koperkiem, dolać resztę soku z cytryny, przykryć i dusić jeszcze 2 min.