Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki i smaczny obiad. W wykonaniu banalny, więc raczej nie da się tutaj nic zepsuć:).
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 152
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104508
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 336
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9040
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 152
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104508
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 336
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9040
Składniki
Filety z łososia dokładnie umyłam i osuszyłam. Piekarnik nastawiłam na 180 stopni i termoobieg.
Łososia ułożyłam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Osoliłam, z każdej strony, wysmarowałam musztardą i obsypałam płatkami kukurydzianymi. W kilku miejscach musiałam je podoklejać, by ryba była równomiernie nimi pokryta (również po bokach).
iekłam w 180 stopniach przez 20 minut. Filety ściągałam za pomocą dużej łopatki, dzięki czemu lekko przyklejona skóra pozostała na papierze do pieczenia. Wyszła szybka, smaczna i bardzo chrupiąca rybka.