Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 53 Ocena: 1110
Dodano: 29.01.2011
Odsłon: 20312
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Łososia umyć i i osuszyć. Rozwinąć folię, posmarować masłem, położyć łososia. Doprawić solą, pieprzem i resztą przypraw. Po jednym ząbku czosnku na każdy kawałek oraz dodatkowo skrawki masła.
Łososia zawijać w papiloty tak żeby w środku mogło krążyć powietrze, ryba będzie wilgotniejsza. Piec 20 min. w 180stopniach.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

kstr54 06 grudnia 2014Zgłoś do usunięcia
Zdjecie nie do tego opisu!, ale rybka napewno smaczna0 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 31 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
wygląda mega apetycznie... i1 Kto głosował? | Odpowiedz

polkangaroo 29 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
Szkoda że tak mało ryb trafia na smakera :( Twoja ryba jest wspaniała!1 Kto głosował? | Odpowiedz