Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dosyć szybko się robi, wartości odżywcze po pierwsze, kwasy omega-3 itp.:)
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1411
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14928
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 947
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1411
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14928
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 947
Składniki
Łososia umyć i i osuszyć. Rozwinąć folię, posmarować masłem, położyć łososia. Doprawić solą, pieprzem i resztą przypraw. Po jednym ząbku czosnku na każdy kawałek oraz dodatkowo skrawki masła.
Łososia zawijać w papiloty tak żeby w środku mogło krążyć powietrze, ryba będzie wilgotniejsza. Piec 20 min. w 180stopniach.