Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega prosty i pyszny przepis!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29268
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2216
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29268
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2216
Składniki
Liście szpinaku przekroić na pół. Cebulę i czosnek drobno pokroić. Kawałki łososia pieprzymy, solimy i skrapiamy sokiem z cytryny. Na patelni rozpuszczamy masło i smażymy łososia każdą stronę około 5, 6 minut (na średnim ogniu:-) Po tym czasie zdejmujemy łososia z patelni. Na patelnię wrzucamy cebulę, czosnek i smażymy aż nam to zmięknie. Potem dodajemy pomidory i smażymy kolejne kilka minut. Całość zalewamy śmietaną. Wrzucamy szpinak i dodajemy szczyptę papryczki chili. Mieszamy:-) Na koniec wrzucamy łososia, patelnię przykrywamy pokrywką i dusimy kolejne kilka minut:-) Po tym czasie nasz łosoś w sosie śmietankowym będzie gotowy!!! Link do filmu poniżej:-) Życząc smacznego pozdrawiam serdecznie!!!!