Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki w przygotowaniu łosoś w sosie teriyaki. Do podania z ryżem i ostrym jogurtowym sosem
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 86
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13305
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2617
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3770
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 86
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13305
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2617
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3770
Składniki
Wymieszać wszystkie składniki marynaty (imbir i czosnek zetrzeć na tarce). Zalać dzwonki łososia marynatą i odstawić na dwie godziny.
Wymieszać składniki sosu.
Na patelni rozgrzać łyżkę tłuszczu ( olej kokosowy albo rzepakowy) smażyć łososia po 2-3 minuty z każdej strony. Podawać z sosem , ryżem jaśminowym, posypane szczypiorkiem.