Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki w przygotowaniu łosoś w sosie teriyaki. Do podania z ryżem i ostrym jogurtowym sosem
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7830
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3034
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7830
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3034
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Składniki
Wymieszać wszystkie składniki marynaty (imbir i czosnek zetrzeć na tarce). Zalać dzwonki łososia marynatą i odstawić na dwie godziny.
Wymieszać składniki sosu.
Na patelni rozgrzać łyżkę tłuszczu ( olej kokosowy albo rzepakowy) smażyć łososia po 2-3 minuty z każdej strony. Podawać z sosem , ryżem jaśminowym, posypane szczypiorkiem.