Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki w przygotowaniu łosoś w sosie teriyaki. Do podania z ryżem i ostrym jogurtowym sosem
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 97
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9306
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4876
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 38
Dziś do pracy.
Odsłon: 645
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 97
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9306
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4876
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 38
Dziś do pracy.
Odsłon: 645
Składniki
Wymieszać wszystkie składniki marynaty (imbir i czosnek zetrzeć na tarce). Zalać dzwonki łososia marynatą i odstawić na dwie godziny.
Wymieszać składniki sosu.
Na patelni rozgrzać łyżkę tłuszczu ( olej kokosowy albo rzepakowy) smażyć łososia po 2-3 minuty z każdej strony. Podawać z sosem , ryżem jaśminowym, posypane szczypiorkiem.