Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki w przygotowaniu łosoś w sosie teriyaki. Do podania z ryżem i ostrym jogurtowym sosem
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1225
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 440
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1309
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1225
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 440
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1309
Składniki
Wymieszać wszystkie składniki marynaty (imbir i czosnek zetrzeć na tarce). Zalać dzwonki łososia marynatą i odstawić na dwie godziny.
Wymieszać składniki sosu.
Na patelni rozgrzać łyżkę tłuszczu ( olej kokosowy albo rzepakowy) smażyć łososia po 2-3 minuty z każdej strony. Podawać z sosem , ryżem jaśminowym, posypane szczypiorkiem.