Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 125
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1139
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 459
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 125
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1139
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 459
Składniki
Łosiosia pokroiłam w dzwonka. Bardzo polecam ten gatunek łososia, mięso jest zwarte i lepsze w smaku do łososia "norweskiego". Nie skrobałam łusek bo w tym daniu nie jada się skóry, tylko po ugrillowaniu nawija na widelec. Rybę posypałam przyprawą skropiłam oliwą i schowałam do lodówki na co najmniej pół godziny. Rybę zgrillowałam i skropiłam obficie sokiem z cytryny przed konsumpcją.
Smacznego :)