Do góry

Dania główne Przepis na:

Łosoś z grilla

Łosoś z grilla

Autor:

Przepisów i artykułów: 655 Ocena: 13066

Dodano:

Odsłon: 200

Najsmaczniejsza klasyka na grillu.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Łosoś z grilla

Przygotowanie

  1. Łosiosia pokroiłam w dzwonka. Bardzo polecam ten gatunek łososia, mięso jest zwarte i lepsze w smaku do łososia "norweskiego".

    Nie skrobałam łusek bo w tym daniu nie jada się skóry, tylko po ugrillowaniu nawija na widelec.

    Rybę posypałam przyprawą skropiłam oliwą i schowałam do lodówki na co najmniej pół godziny.

    Rybę zgrillowałam i skropiłam obficie sokiem z cytryny przed konsumpcją.

  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (14)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 08 maja Widzę, że sezon grillowy rozpoczęty, no chyba, że się mylę ;p
My jutro planujemy grilla na działce. pogoda ma być zacna, więc trzeba z niej korzystać :) Nie powiem ile będzie osób, bo jeszcze "sygnaliści" doniosą :D
Odpowiedzi: 3 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń