Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 738 Ocena: 15293
Dodano: 08.05.2020
Odsłon: 1776
1-2 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Łosiosia pokroiłam w dzwonka. Bardzo polecam ten gatunek łososia, mięso jest zwarte i lepsze w smaku do łososia "norweskiego".
Nie skrobałam łusek bo w tym daniu nie jada się skóry, tylko po ugrillowaniu nawija na widelec.
Rybę posypałam przyprawą skropiłam oliwą i schowałam do lodówki na co najmniej pół godziny.
Rybę zgrillowałam i skropiłam obficie sokiem z cytryny przed konsumpcją.
Smacznego :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (14)

ErJot 23 czerwca 2020Zgłoś do usunięcia
Łał, ta rybka wygląda obłędnie:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

kucharka-amatorka 10 maja 2020Zgłoś do usunięcia
Przepadam za łososiem. Kupuję przepis. Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

ElMar 10 maja 2020Zgłoś do usunięcia
Wygląda bardzo smakowicie :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 08 maja 2020Zgłoś do usunięcia
Widzę, że sezon grillowy rozpoczęty, no chyba, że się mylę ;pMy jutro planujemy grilla na działce. pogoda ma być zacna, więc trzeba z niej korzystać :) Nie powiem ile będzie osób, bo jeszcze "sygnaliści" doniosą :D Odpowiedzi: 3 ▼
1 Kto głosował? | Odpowiedz

BEATA1978 08 maja 2020Zgłoś do usunięcia
Idealne jedzonko :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

slodkisentyment 08 maja 2020Zgłoś do usunięcia
Ale cudownie wygląda :) Idealny :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz