Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Łosiosia pokroiłam w dzwonka. Bardzo polecam ten gatunek łososia, mięso jest zwarte i lepsze w smaku do łososia "norweskiego". Nie skrobałam łusek bo w tym daniu nie jada się skóry, tylko po ugrillowaniu nawija na widelec. Rybę posypałam przyprawą skropiłam oliwą i schowałam do lodówki na co najmniej pół godziny. Rybę zgrillowałam i skropiłam obficie sokiem z cytryny przed konsumpcją.
Smacznego :)