Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Bardzo smaczne danie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2398
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4534
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1594
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 479
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2398
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4534
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1594
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 479
Składniki
Białą część pora pokroić w półplasterki. Dokładnie wypłukać. Odwirować, albo osuszyć na sicie. Do pokrojonego pora i szpinaku dodać majonez, czosnek staropolski - czosnek, majeranek, kminek, szczypiorek, koperek, kolendra i sól do smaku. Wymieszać. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Łososia umyć, osuszyć i oprószyć solą i pieprzem cytrynowym. Skropić sokiem z cytryny. Ułożyć na poduszce z pora i szpinaku. Na rybie poukładać kawałki cytryny. Dodać jeszcze małe pomidorki. Przykryć folią aluminiową i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 min. Rybę podawać ciepłą np z ziemniakami. Smacznego
Łosoś z piekarnika na porze i szpinaku.