Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, małokaloryczne, szybkie danie.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 294
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1063
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4109
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 294
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1063
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4109
Składniki
Do płaskiego garnka wrzucić pomidory, dolać trochę wody, dodać pokrojoną na kawałki papryczkę, ostrą paprykę, oliwę i sól. Gotować na małym ogniu ok. 10 min.
Rybę oprószyć solą i pieprzem, smażyć przez kilka minut z każdej strony na rozgrzanej patelni. Na przygotowany sos położyć łososia i gotować na małym ogniu przez 3-4 min. Łososia położyć na talerzu, polać sosem pomidorowym.