Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 79
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 36
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 113
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 79
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 36
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 113
Składniki
Łososia przyprawić solą, pieprzem. Obtoczyć w mace i usmażyć.
Sos: - podmaśyż kurki - najlepiej na maśle - cebulę pokroić w kostę i podsmażyć na złoty kolor. Dodać śmietanę i gotować kilka minut - aż smietanka trochę zgęstnieje. Dodać kurki i posiekaną piertuszkę oraz szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem.