Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5200
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 779
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11584
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5010
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1254
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5200
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 779
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11584
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5010
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1254
Składniki
Łososia przyprawić solą, pieprzem. Obtoczyć w mace i usmażyć.
Sos: - podmaśyż kurki - najlepiej na maśle - cebulę pokroić w kostę i podsmażyć na złoty kolor. Dodać śmietanę i gotować kilka minut - aż smietanka trochę zgęstnieje. Dodać kurki i posiekaną piertuszkę oraz szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem.