Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny, smaczny obiad
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6109
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1866
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6109
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1866
 
         
         
                Składniki
Łososia doprawić solą i pieprzem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Przygotować pesto z suszonych pomidorów (całość zmiksować blenderem), i wymieszać je z jogurtem naturalnym.
Pesto wyłożyć na łososia, posypać połową szczypiorku. Pomidorki przekroić na połówki i włożyć je do naczynia z łososiem. Posypać świeżo zmielonym pieprzem i wstawić do piekarnika ( 200 stopni). Zapiekać około 20 minut. Można włączyć funkcję grilla i lekko zrumienić. Przed podaniem posypać resztą szczypiorku i podawać.