Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z łososia z suszonymi pomidorami i włoskimi ziołami zapiekany pod mozzarellą. Robi się błyskawicznie i smakuje wybornie!
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 782
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 952
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 2584
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 782
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 952
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 2584
Składniki
Formę do pieczenia smarujemy olejem. Łososia nacieramy solą i pieprzem, układamy w naczyniu. Na łososiu kładziemy pokrojone suszone pomidory i kawałki mozzarelli. Posypujemy ziołami prowansalskimi. Pieczemy w 190 stopniach przez 15 minut.