Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo popularne połączenie. I bardzo smaczne.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35612
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1180
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5951
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35612
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1180
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5951
Składniki
Na patelnię wlałam odrobinę oliwy i kiedy była gorąca wrzuciłam posiekaną cebulę. Po 2-3 minutach dodałam mrożony szpinak i dusiłam, aż się rozmroził. Dodałam filet łososia pokrojony w kostkę, sprasowany czosnek i sól. Dusiłam 8 minut, na koniec dodałam łyżkę śmietany. Podałam z makaronem farfalle.