Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo popularne połączenie. I bardzo smaczne.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6915
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5147
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2155
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6915
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5147
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2155
Składniki
Na patelnię wlałam odrobinę oliwy i kiedy była gorąca wrzuciłam posiekaną cebulę. Po 2-3 minutach dodałam mrożony szpinak i dusiłam, aż się rozmroził. Dodałam filet łososia pokrojony w kostkę, sprasowany czosnek i sól. Dusiłam 8 minut, na koniec dodałam łyżkę śmietany. Podałam z makaronem farfalle.