Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli przygotowany przez Ciebie lukier ma nieprawidłową konsystencję – nie przejmuj się. Łatwo jest go bowiem uratować. Do zbyt gęstego dodaj kilka kropel wody, natomiast do zbyt rzadkiego niewielką ilość cukru pudru. Następnie starannie wymieszaj całość, aż do momentu, w którym gęstością będzie przypominać jogurt.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3218
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 181
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 65
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 91
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 77
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3218
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 181
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 65
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 91
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 77
Składniki
Jeśli przygotowany przez Ciebie lukier ma nieprawidłową konsystencję – nie przejmuj się. Łatwo jest go bowiem uratować. Do zbyt gęstego dodaj kilka kropel wody, natomiast do zbyt rzadkiego niewielką ilość cukru pudru. Następnie starannie wymieszaj całość, aż do momentu, w którym gęstością będzie przypominać jogurt.