Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wersja pasty trochę tak po azjatycku i z polskim akcentem żurawinowym ;-) fusion wymieszany ale bardzo smakowicie :-) mix smaków słodkich i ostrych
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1481
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1472
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1692
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1481
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1472
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1692
Składniki
świeży imbir ścieramy na tarce (małe oczka),wrzucamy na rozgrzaną patelnię z oliwą z oliwek,dodajemy passatę i odrobinę startego parmezanu,przesmażamy i mieszamy do konsystencji gładkiego sosu,doprawiamy solą ziołową,pieprzem cayenne i chilli i czarnym pieprzem
makaron gotujemy al dente
na suchej patelni prażymy chwilę orzechy nerkowca,na koniec na parę sekund wrzucamy żurawinę
maccheroncini polewamy sosem,dodajemy nerkowce z żurawiną i odrobiną oliwy z oliwek i gotowe ;-) Smacznego ;-)