Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wersja pasty trochę tak po azjatycku i z polskim akcentem żurawinowym ;-) fusion wymieszany ale bardzo smakowicie :-) mix smaków słodkich i ostrych
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1104
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 388
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3276
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 754
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1104
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 388
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3276
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 754
Składniki
świeży imbir ścieramy na tarce (małe oczka),wrzucamy na rozgrzaną patelnię z oliwą z oliwek,dodajemy passatę i odrobinę startego parmezanu,przesmażamy i mieszamy do konsystencji gładkiego sosu,doprawiamy solą ziołową,pieprzem cayenne i chilli i czarnym pieprzem
makaron gotujemy al dente
na suchej patelni prażymy chwilę orzechy nerkowca,na koniec na parę sekund wrzucamy żurawinę
maccheroncini polewamy sosem,dodajemy nerkowce z żurawiną i odrobiną oliwy z oliwek i gotowe ;-) Smacznego ;-)