Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wersja pasty trochę tak po azjatycku i z polskim akcentem żurawinowym ;-) fusion wymieszany ale bardzo smakowicie :-) mix smaków słodkich i ostrych
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20053
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1704
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20053
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1704
Składniki
świeży imbir ścieramy na tarce (małe oczka),wrzucamy na rozgrzaną patelnię z oliwą z oliwek,dodajemy passatę i odrobinę startego parmezanu,przesmażamy i mieszamy do konsystencji gładkiego sosu,doprawiamy solą ziołową,pieprzem cayenne i chilli i czarnym pieprzem
makaron gotujemy al dente
na suchej patelni prażymy chwilę orzechy nerkowca,na koniec na parę sekund wrzucamy żurawinę
maccheroncini polewamy sosem,dodajemy nerkowce z żurawiną i odrobiną oliwy z oliwek i gotowe ;-) Smacznego ;-)