Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wersja pasty trochę tak po azjatycku i z polskim akcentem żurawinowym ;-) fusion wymieszany ale bardzo smakowicie :-) mix smaków słodkich i ostrych
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3573
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 399
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3573
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 399
Składniki
świeży imbir ścieramy na tarce (małe oczka),wrzucamy na rozgrzaną patelnię z oliwą z oliwek,dodajemy passatę i odrobinę startego parmezanu,przesmażamy i mieszamy do konsystencji gładkiego sosu,doprawiamy solą ziołową,pieprzem cayenne i chilli i czarnym pieprzem
makaron gotujemy al dente
na suchej patelni prażymy chwilę orzechy nerkowca,na koniec na parę sekund wrzucamy żurawinę
maccheroncini polewamy sosem,dodajemy nerkowce z żurawiną i odrobiną oliwy z oliwek i gotowe ;-) Smacznego ;-)