Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie to przygotowałam według przepisu z magazynu Kuchnia.Duzo czytałam na temat tej potrawy,postanowiłam więc sprawdzić jak smakuje,a smakuje calkiem dobrze.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15246
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15246
Składniki
mięso dobrze natrzeć solą,kminkiem i pieprzem i wlozyc do lodówki na pare godzin,a najlepiej na noc
w brytface rozpuścic tłuszcz i obsmazyc na nim mięso,podlac wodą ( kilka łyżek),przykryć i piec w piekarniku okolo 1,5 godziny w temp. 180 stopni
w polowie pieczenia dodac do mięsa pokrojoną w plasterki cebulę
po upieczeniuwyjąć mięso,a sos zageścic maką
mięso pokroić w plastry i kłaść na przekrojone bułki,wszystko polac sosem z pieczenia
do tego dania obowiązkowo podać kiszone ogórki