Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie to przygotowałam według przepisu z magazynu Kuchnia.Duzo czytałam na temat tej potrawy,postanowiłam więc sprawdzić jak smakuje,a smakuje calkiem dobrze.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 229
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4520
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12254
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6948
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5666
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 229
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4520
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12254
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6948
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5666
Składniki
mięso dobrze natrzeć solą,kminkiem i pieprzem i wlozyc do lodówki na pare godzin,a najlepiej na noc
w brytface rozpuścic tłuszcz i obsmazyc na nim mięso,podlac wodą ( kilka łyżek),przykryć i piec w piekarniku okolo 1,5 godziny w temp. 180 stopni
w polowie pieczenia dodac do mięsa pokrojoną w plasterki cebulę
po upieczeniuwyjąć mięso,a sos zageścic maką
mięso pokroić w plastry i kłaść na przekrojone bułki,wszystko polac sosem z pieczenia
do tego dania obowiązkowo podać kiszone ogórki