Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoski styl w polskim wydaniu. Proste, szybkie i pyszne.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40643
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1030
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 257
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3367
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40643
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1030
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 257
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3367
Składniki
W pierwszej kolejności należy ugotować makaron na sposób al dente. W trakcie kiedy gotuje się makaron należy pokroić mięso w kostkę, cebulę w piórka a pieczarki w talarki.
Na rozgrzany olej należy zeszklić cebulę a następnie dodać mięso i pieczarki. Doprawić solą i pieprzem i dusić pod przykryciem aż mięso będzie miękkie.
Następnie należy dodać śmietanę i ugotowany makaron. Całość dobrze wymieszać. Przed podaniem posypać dużą ilością tartego sera.