Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoski styl w polskim wydaniu. Proste, szybkie i pyszne.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8094
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 386
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8094
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 386
Składniki
W pierwszej kolejności należy ugotować makaron na sposób al dente. W trakcie kiedy gotuje się makaron należy pokroić mięso w kostkę, cebulę w piórka a pieczarki w talarki.
Na rozgrzany olej należy zeszklić cebulę a następnie dodać mięso i pieczarki. Doprawić solą i pieprzem i dusić pod przykryciem aż mięso będzie miękkie.
Następnie należy dodać śmietanę i ugotowany makaron. Całość dobrze wymieszać. Przed podaniem posypać dużą ilością tartego sera.