Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8538
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8538
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
1. mięso pokroić w kostke, rozgrzać olej, podsmażyć mięso, dodać pokrojona cebulę, pomidora i czosnek, chwile jeszcze smazyć, podlać wodą, posolić, dusić na małym ogniu, gdy mięso będzie prawie miękkie wsypać makaron, gotować ok 10 min, 2. na patelni rozgrzać olej, wrzucić warzywa, podsmażyć, dodać do mięsa i makaronu, dodac sos sojowy, 3. do dania dodać serki, musztardę, oregano, doprawić do smaku sola,pieprzem i ostrą papryką, podawać z ogórkiem konserwowym lub papryką , smacznego