Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w 15 min? I to jaki pyszny <3
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85299
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2588
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10034
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4097
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7156
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85299
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2588
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10034
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4097
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7156
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Filet oczyszczamy, kroimy w dużą kostkę, smażymy na rozgrzanym oleju razem z pokrojoną w paski papryką. Wlewamy sos sojowy i ostrygowy. Następnie dodajemy ananasa razem z syropem, dusimy kilka minut na dużym ogniu. Do smaku doprawiamy do smaku świeżo mielonym pieprzem. Zagęszczamy mąką ziemniaczaną rozprowadzoną w zimnej wodzie. Do sosu dodajemy makaron, dokładnie łączymy. Podajemy z posiekanym szczypiorkiem z dymką.