Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miało być bolognese, a wyszło jak zawsze :) Czyli z dodatkiem cukinii i indykiem mielonym zamiast łopatki wieprzowej :) Za to jest równie pysznie, zdrowo i dietetycznie.
Wykonanie:
Cebulę i czosnek drobno posiekać, podsmażyć na odrobinie oliwy. Dodać pokrojoną cukinię. W międzyczasie mięso doprawić przyprawami i dodać do warzyw. Całość delikatnie podsmażać ok 10 minut (ciągle odwracając), następnie dodać pomidory i sos sojowy. Dusić pod przykryciem około 20 minut.
pyszne i sycące
Odsłon: 20541
Mięso drobiowe, warzywa i makaron to idealne trio w propozycji np. na obiad ;)
Odsłon: 4722
Jeśli nie masz pomysłu na to co jeść i jednocześnie twoje umiejętności kulina...
Odsłon: 4
Pyszna i sycąca zupa grochowa z dodatkiem warzyw oraz podsmażonej kiełbasy po...
Odsłon: 51
Dzisiejszą propozycją obiadową są plastry schabu w sosie jaki robi moja mama
Odsłon: 447
Marynowane kiszeniaki śremskie w zalewie octowej na zimę. Przepis sprawdzony,...
Odsłon: 359
Jeśli nie masz pomysłu na to co jeść i jednocześnie twoje umiejętności kulina...
Odsłon: 4
Pyszna i sycąca zupa grochowa z dodatkiem warzyw oraz podsmażonej kiełbasy po...
Odsłon: 51
Dzisiejszą propozycją obiadową są plastry schabu w sosie jaki robi moja mama
Odsłon: 447
Marynowane kiszeniaki śremskie w zalewie octowej na zimę. Przepis sprawdzony,...
Odsłon: 359
Składniki
Wykonanie: Cebulę i czosnek drobno posiekać, podsmażyć na odrobinie oliwy. Dodać pokrojoną cukinię. W międzyczasie mięso doprawić przyprawami i dodać do warzyw. Całość delikatnie podsmażać ok 10 minut (ciągle odwracając), następnie dodać pomidory i sos sojowy. Dusić pod przykryciem około 20 minut.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Dal- wariacja na temat
Dania główne
Makaron z fasolka szparagowa
Dania główne
Moje Czebureki
Dania główne
Placki ziemniaczane bez ścierania ziemniaków
Dal- wariacja na temat
Dal, potrawa kuchni indyjskiej, jest aromatyczny i sycący. Zaserwowany z ryże...
Odsłon: 16
Makaron z fasolka szparagowa
Szybki i prosty obiad
Odsłon: 39