Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie,dla smakoszy grzybków...bardzo polecam:)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5937
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4609
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5937
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4609
Składniki
Grzybki należy oczyścić z igliwia i ziemi,umyć. Osobno przesmażyć cebulkę,dodać pokrojone i umyte grzybki i dusić do miękkości. Mąkę roztrzepać z zimną wodą i wlać do zasmażonych grzybków,dodać śmietanę,przyprawy ,zagotować. Makaron jaki nam został z obiadu zagrzać w mikrofali i polać wspaniałym sosem:)
Smacznego życzę!