Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3298
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1306
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1852
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 606
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3298
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1306
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1852
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 606
Składniki
1. posiekać drobniutko cebulę i czosnek, poddusić na odrobinie oleju, dodać szpinak, dusić do odparowania wody, posolić, 2. brokuła podzielić na różyczki, ugotować na półmiękko w osolonej wodzie, odcedzić, 3. filet pokroić w kostkę, usmażyć na rumiano, dodać do szpinaku, dusić chwilę razem, dodać śmietanę (najpierw ją zahartować), dodać brokuła, wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać z dowolnym makaronem, smacznego