Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 808
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8164
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13036
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 378
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 128
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2242
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 808
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8164
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13036
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 378
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 128
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2242
Składniki
1. posiekać drobniutko cebulę i czosnek, poddusić na odrobinie oleju, dodać szpinak, dusić do odparowania wody, posolić, 2. brokuła podzielić na różyczki, ugotować na półmiękko w osolonej wodzie, odcedzić, 3. filet pokroić w kostkę, usmażyć na rumiano, dodać do szpinaku, dusić chwilę razem, dodać śmietanę (najpierw ją zahartować), dodać brokuła, wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać z dowolnym makaronem, smacznego