Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
1. posiekać drobniutko cebulę i czosnek, poddusić na odrobinie oleju, dodać szpinak, dusić do odparowania wody, posolić, 2. brokuła podzielić na różyczki, ugotować na półmiękko w osolonej wodzie, odcedzić, 3. filet pokroić w kostkę, usmażyć na rumiano, dodać do szpinaku, dusić chwilę razem, dodać śmietanę (najpierw ją zahartować), dodać brokuła, wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać z dowolnym makaronem, smacznego