Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i przesmaczny obiad. Serdecznie polecam:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326470
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16881
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5520
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326470
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16881
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5520
Składniki
Oczyszczone grzyby usmażyłam na maśle z cebulką dzień wcześniej. Cukinie pokrojoną w kostkę ,paprykę,cebulę usmażyć na maśle do prawie złotego koloru. Doprawić do smaku. Makaron ugotować wg.instrukcji na opakowaniu. Odcedzić,lecz nie płukać zimną wodą. Na patelnię dać łyżkę masła,rozpuścić,wrzucić makaroni go podsmażyć. Wyłożyć na talerze,dać cukinię oraz prawdziwki,a wszystko posypać parmezanem.