Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowany makaron peny podany z ciemnym sosem cebulowym.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11530
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 68
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7916
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155060
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1102
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11530
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 68
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7916
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155060
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1102
Składniki
Zagotowujemy w garnczku litr wody z liśćmi laurowymi, zielem angielskim, suszoną włoszczyzną i pastą rosołową. W między czasie smażymy pokrojoną w pół plastry cebulę. Gdy cebula będzie ładnie zeszklona dodajemy ją łyżką cedzakową do gotującego się bulionu warzywnego. Dodajemy sos sojowy, paprykę, doprawiamy sos do smaku pozostałymi przyprawami i zagęszczamy sos skrobią ziemniaczaną.
W między czasie gotujemy makaron. Ugotowany makaron podajemy z sosem cebulowym. Smacznego!!!