Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
błyskawiczne, przepyszne, sycące, pełne witamin, bezmięsne danie :-)
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44595
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 172
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44595
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 172
Składniki
Na patelni rozgrzać olej i przesmażyć pokrojony drobno czosnek, gdy sie delikatnie zrumieni dodać cukinie pokrojoną w półplasterki i paprykę pokrojoną w kostkę. Smażyć kilka min. od czasu do czasu mieszając. Kiedy warzywa zmiękną dodać pokrojonego w dosyć dużą kostkę pomidora, przyprawić wszystko i jeszcze chwile przesmażyć. W czasie, gdy warzywa sie smażą ugotować makaron al dente. Po odcedzeniu można go dodać do warzyw i wymieszać lub wyłożyć na talerz i na to wyłożyć warzywa. Przed podaniem można zetrzeć ser ale niekoniecznie :-) Smacznego :-)