Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, szybki i zdrowy przepis dla wszystkich, którzy chcą być fit :)
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2926
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1080
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1149
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 298
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2870
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2926
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1080
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1149
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 298
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2870
Składniki
Makaron ugotować według przepisu z opakowania zwracając uwagę na to żeby się nie rozgotował
Sos: Avocado obrać podzielić na kawałki i wrzucić do dzbanka do blendowania. Najlepszy do tego przepisu byłby świeży szpinak. Ja akurat miałam tylko mrożony na szczęście nie w całości tylko w takim niedużych kostkach i dodałam właśnie jedną taką kostkę. Następnie dorzuciłam obrany czosnek, ok dwie łyżki oleju rzepakowego, sok wyciśnięty z 1/4 cytryny, oraz gorącą wodę. Wszystko to należy zblendować do połączenia składników i przyprawić solą i pieprzem.
Ugotowany makaron wrzuć na patelnię, polać sosem i podgrzewać chwilę na wolnym ogniu.
Całość przełożyć na talerz i delektować się smakiem :) Smacznego!