Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, szybki i zdrowy przepis dla wszystkich, którzy chcą być fit :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 964
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12561
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 964
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12561
Składniki
Makaron ugotować według przepisu z opakowania zwracając uwagę na to żeby się nie rozgotował
Sos: Avocado obrać podzielić na kawałki i wrzucić do dzbanka do blendowania. Najlepszy do tego przepisu byłby świeży szpinak. Ja akurat miałam tylko mrożony na szczęście nie w całości tylko w takim niedużych kostkach i dodałam właśnie jedną taką kostkę. Następnie dorzuciłam obrany czosnek, ok dwie łyżki oleju rzepakowego, sok wyciśnięty z 1/4 cytryny, oraz gorącą wodę. Wszystko to należy zblendować do połączenia składników i przyprawić solą i pieprzem.
Ugotowany makaron wrzuć na patelnię, polać sosem i podgrzewać chwilę na wolnym ogniu.
Całość przełożyć na talerz i delektować się smakiem :) Smacznego!