Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, szybki i zdrowy przepis dla wszystkich, którzy chcą być fit :)
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40637
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1021
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40637
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1021
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Składniki
Makaron ugotować według przepisu z opakowania zwracając uwagę na to żeby się nie rozgotował
Sos: Avocado obrać podzielić na kawałki i wrzucić do dzbanka do blendowania. Najlepszy do tego przepisu byłby świeży szpinak. Ja akurat miałam tylko mrożony na szczęście nie w całości tylko w takim niedużych kostkach i dodałam właśnie jedną taką kostkę. Następnie dorzuciłam obrany czosnek, ok dwie łyżki oleju rzepakowego, sok wyciśnięty z 1/4 cytryny, oraz gorącą wodę. Wszystko to należy zblendować do połączenia składników i przyprawić solą i pieprzem.
Ugotowany makaron wrzuć na patelnię, polać sosem i podgrzewać chwilę na wolnym ogniu.
Całość przełożyć na talerz i delektować się smakiem :) Smacznego!