Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie makaronu z orzechami sprawdziło się. Następnym razem użyję innych orzechów, celem wypróbowania.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1628
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1201904
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1628
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1201904
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10145
Składniki
Boczek pokroiłem w kostkę, wytopiłem na chrupiąco na suchej patelni, pod koniec dodałem drobniutko posiekany czosnek. Wydrążony miąższ z awokado rozgniotłem widelcem z pokruszonymi orzechami i serem. Posiekałem rukolę i natkę pietruszki. Ugotowałem makaron al dente w dużej ilości osolonego wrzątku. Odcedzony gorący makaron wymieszałem w garnku ustawionym na minimalnym ogniu najpierw z boczkiem z czosnkiem i wytopionym z niego tłuszczem, a następnie z masą z awokado i zieleniną. Doprawiłem solą, posypałem startym parmezanem.