Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron zapiekany z trzema rodzajami sera i suszonymi pomidorami. Szybkie danie na jesienną kolację :)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 307
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 714
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 734
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 307
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 714
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 734
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Dno naczynia do zapiekania lekko natłuścić olejem z suszonych pomidorów.
Ugotowany i odcedzony makaron przełożyć do naczynia do zapiekania i wymieszać z suszonymi pomidorami.
Sery pokroić na kawałki i ułożyć na makaronie. Całość posypać świeżo mielonym pieprzem.
Zapiekać przez 20 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza.