Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Japoński makaron udon świetnie sprawdził się w tej wersji.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1808
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14431
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19527
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1808
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14431
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19527
Składniki
W dużej misce wymieszałam składniki dressingu. dodałam makaron i dokładnie wymieszałam. Ugotowałem udon według przepisu na opakowaniu (mój był świeży, więc wystarczyły mu 2-3 minuty), odsączyłem. Następnie dodałam makaron, dymkę, drobno pokrojoną paprykę, wymieszałam i wyłożyłem makaron na talerz, na nim rozłożyłem pokrojonego w grubą kostkę wędzonego łososia, posypałem ziarnami sezamu. Całość skropiłem dressingiem.