Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, tani i szybki w przyrządzeniu a i zjeść można go potem równie szybko
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21745
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 332
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 445
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21745
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 332
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 445
Składniki
Makaron gotujemy.
Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy wedle uznania i smażymy. Zdejmujemy z patelni.
Pieczarki kroimy drobno i dusimy na maśle klarowanym.
Pomidory kroimy w kostkę (możecie uprzednio sparzyć i obrać ze skórki).
Do podduszonych pieczarek dorzucamy mięso, makaron, pomidory, przyprawiamy, mieszamy i dusimy parę minut do przejścia smakiem wszystkich składników.