Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bałam się połączenia tych sosów ale wyszło wyśmienicie!!! To co miało być na 2 dni znikło w jeden:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 302
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11118
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3674
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1258
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 302
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11118
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3674
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1258
Składniki
Naczynie natłuścić i posypać lekko bułką tartą, żeby nie przypaliło sie później w piekarniku. Do naczynia wkładać pół ugotowanego makaronu na to mięso, reszta makaronu i pieczarki z cebulą. Zalać sosem carbonara rozrobionym 325 ml wody i śmietaną(ja użyłam z torebki żeby było szybciej). Posypać startym serem żółtym i zapiec w piekarniku ok. 25 min w 180 stopniach.
Smak mnie całkowicie zaskoczył, ale było przepyszne!!!! Składniki można modyfikować wg uznania i upodobania.
Smacznego!!!