Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bałam się połączenia tych sosów ale wyszło wyśmienicie!!! To co miało być na 2 dni znikło w jeden:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 649
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1368
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 649
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1368
Składniki
Naczynie natłuścić i posypać lekko bułką tartą, żeby nie przypaliło sie później w piekarniku. Do naczynia wkładać pół ugotowanego makaronu na to mięso, reszta makaronu i pieczarki z cebulą. Zalać sosem carbonara rozrobionym 325 ml wody i śmietaną(ja użyłam z torebki żeby było szybciej). Posypać startym serem żółtym i zapiec w piekarniku ok. 25 min w 180 stopniach.
Smak mnie całkowicie zaskoczył, ale było przepyszne!!!! Składniki można modyfikować wg uznania i upodobania.
Smacznego!!!