Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bałam się połączenia tych sosów ale wyszło wyśmienicie!!! To co miało być na 2 dni znikło w jeden:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1456
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231840
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4998
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1456
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231840
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4998
Składniki
Naczynie natłuścić i posypać lekko bułką tartą, żeby nie przypaliło sie później w piekarniku. Do naczynia wkładać pół ugotowanego makaronu na to mięso, reszta makaronu i pieczarki z cebulą. Zalać sosem carbonara rozrobionym 325 ml wody i śmietaną(ja użyłam z torebki żeby było szybciej). Posypać startym serem żółtym i zapiec w piekarniku ok. 25 min w 180 stopniach.
Smak mnie całkowicie zaskoczył, ale było przepyszne!!!! Składniki można modyfikować wg uznania i upodobania.
Smacznego!!!