Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle szybkie do przygotowania.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 932
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13565
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 932
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13565
Składniki
Ugotować makaron, odcedzić, ale nie do końca. Wrzucić do garnka z makaronem pokruszony ser, rozdrobniony czosnek, dobrze zamieszac. Gdy ser zacznie się porządnie rozpuszczać - wlać śmietankę. Wymieszać, posypać natką i serwować ( np. z sałatą z sosem winegret).
Smacznego :) 202010