Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest bardzo prosty, smaczny, tani. Może być na obiad lub kolację. Szybko się go robi oraz ma dużo białka.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Składniki
Nastawić wodę do gotowania makaronu, posolić. Do gotującej się wody wrzucić makaron i ugotować według przepisu na opakowaniu. W międzyczasie mięso z kurczaka, umyć, pokroić w kostkę i doprawić. Na patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju i usmażyć mięso, aby nie było za suche. W pojemniku ręcznego blendera umieścić serek wiejski, przecier, posiekaną natkę pietruszki, sól i pieprz oraz chochelkę wody z gotującego się makaronu. Wszystko zblendować. Ugotowany makaron dać na talerz, na to sos oraz pierś z kurczaka. Smacznego!