Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotując makaron wymyśliłam sos i oto przepis:)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 180
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 292
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 180
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 292
Składniki
Makaron gotujemy wedle przepisu. Kiełbaskę kroimy w półplasterki podsmażamy na oliwie dodajemy (paprykę cebulkę i czosnek pokrojony w kostkę) oraz papryczkę chili oczywiście bez pestek i pokrojony w drobną kosteczkę. Doprawiamy przyprawami dodajemy śmietanę i ser porozrywane w drobne elementy. Można smażyć do roztopienia sera.
Smacznego:)