Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne, szybkie w przygotowaniu, zdrowe danie
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Makaron ugotować al'dente w osolonej wodzie. Czosnek i pomidory suszone drobno pokroić i przesmażyć chwilę na oleju. Awokado przekroić na pół, wyjąć pestkę, wydrążyć delikatnie miąższ i pokroić w kostkę. Dodać do czosnku i pomidorów, wymieszać. Przesmażyć na małym ogniu 2-3 min. Dodać serek śmietankowy. Przyprawić solą i pieprzem, wymieszać. Chwilę podgrzać. Na suchej patelni kilka minut uprażyc na małym ogniu ziarna słonecznika i orzechy włoskie połamane na mniejsze kawałki. Na talerz wyłozyć makaron, na to awokado z serkiem i na wierzch posypać orzechy ze słonecznikiem. Smacznego :-)