Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny, łatwy i szybki w przygotowaniu obiad
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 246
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 125
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 37
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 35
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 246
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 125
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 37
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 35
Składniki
Grzyby należy umyć, osuszyc i pokroić w paski
Cebulę pokroić w kostkę i przesmażyć na oleju do jej zeszklenia, dodać grzyby i drobno pokrojony czosnek, smażyć tak długo aż grzyby zmiękną i woda odparuje. Doprawić solą i pieprzem. Dodać śmietanę, koncentrat pomidorowy i koperek. Wszystko wymieszać i chwilę podsmażyć. Makaron ugotowac al'dente w osolonej wodzie. Wyłożyć na talerz i na wierzch ułożyć grzyby w sosie. Smacznego :-)