Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najszybszy obiad świata. Tani, na 4 porcje
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 856
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5846
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9679
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 306
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 856
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5846
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9679
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 306
Składniki
Rozdzielam brokuła na kilka różyczek i gotuję na al dente W tym czasie podsmażam na oleju pokrojoną w kostkę cebulę, gdy cebula się lekko zeszkli dodaję czosnek (drobno pokrojony lub wycisnięty)
Odcedzam brokuła, w tym samym garnku gotuję makaron. Gdy makaron się gotuje wlewam na patelnię passatę, kroję brokuła i oliwki na mniejsze kawałki. Dodaję na patelnię.
Na końcu dodaję odcedzony makaron, doprawiam solą i pieprzem. Smacznego :)