Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najszybszy obiad świata. Tani, na 4 porcje
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Rozdzielam brokuła na kilka różyczek i gotuję na al dente W tym czasie podsmażam na oleju pokrojoną w kostkę cebulę, gdy cebula się lekko zeszkli dodaję czosnek (drobno pokrojony lub wycisnięty)
Odcedzam brokuła, w tym samym garnku gotuję makaron. Gdy makaron się gotuje wlewam na patelnię passatę, kroję brokuła i oliwki na mniejsze kawałki. Dodaję na patelnię.
Na końcu dodaję odcedzony makaron, doprawiam solą i pieprzem. Smacznego :)