Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najszybszy obiad świata. Tani, na 4 porcje
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8116
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2763
Polecam.
Odsłon: 1342
Polecam.
Odsłon: 399
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8116
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2763
Polecam.
Odsłon: 1342
Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
Rozdzielam brokuła na kilka różyczek i gotuję na al dente W tym czasie podsmażam na oleju pokrojoną w kostkę cebulę, gdy cebula się lekko zeszkli dodaję czosnek (drobno pokrojony lub wycisnięty)
Odcedzam brokuła, w tym samym garnku gotuję makaron. Gdy makaron się gotuje wlewam na patelnię passatę, kroję brokuła i oliwki na mniejsze kawałki. Dodaję na patelnię.
Na końcu dodaję odcedzony makaron, doprawiam solą i pieprzem. Smacznego :)