Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, sycące danie. :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3599
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3780
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 347
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 632
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3599
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3780
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 347
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 632
Składniki
Makaron ugotować al dente. Odcedzić.
Brokuł gotować ok. 5 minut ( al dente ). Odcedzić.
Brokuł wrzucić do garnka z ugotowanym makaronem, następnie dodać wszystkie serki topione. Wymieszać dodając stopniowo śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Gotować parę minut, aż do całkowitego rozpuszczenia się serków i połączenia wszystkich składników. Smacznego! ;)