Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
byłam miło zaskoczona smakiem tej potrawy
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
1. na oleju podsmażyć pokrojony czosnek, dodać pokrojoną w grubsze półplastry cukinię, chwilę dusić, dodać pokrojone dymkę i pomidorki, doprawić solą, pieprzem i suszonymi pomidorami, zaprawić 2 łyżkami śmietany, chwilę pogotować, wymieszać z ugotowanym makaronem, smacznego