Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, z dużą ilością witaminy C, syrop o bardzo dużym aromacie soku z pigwo...
Odsłon: 70
Moda na dania kultowe z PRL-u nie przemija i nas to bardzo cieszy, ponieważ j...
Odsłon: 9887
Pyszny, z dużą ilością witaminy C, syrop o bardzo dużym aromacie soku z pigwo...
Odsłon: 70
Moda na dania kultowe z PRL-u nie przemija i nas to bardzo cieszy, ponieważ j...
Odsłon: 9887
Składniki
Makaron nitki ugotować wg przepisu na opakowaniu. Cukinię umyć i pokroić na cienkie paski obieraczką z ząbkami. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy z masłem. Podsmażyć pokrojony w plasterki czosnek. Przełożyć na patelnię makaron i podsmażyć. Dołożyć cukinię i przykryć całość na ok 3 min. Oprószyć pieprzem młotkowanym z kolendrą i solą do smaku. Danie jest gotowe. Smacznego.
Makaron z cukinią