Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414077
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2234
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414077
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2234
Składniki
Makaron nitki ugotować wg przepisu na opakowaniu. Cukinię umyć i pokroić na cienkie paski obieraczką z ząbkami. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy z masłem. Podsmażyć pokrojony w plasterki czosnek. Przełożyć na patelnię makaron i podsmażyć. Dołożyć cukinię i przykryć całość na ok 3 min. Oprószyć pieprzem młotkowanym z kolendrą i solą do smaku. Danie jest gotowe. Smacznego.
Makaron z cukinią