Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysl na szybki obiad
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Składniki
Cukinie dokladnie myjemy i kroimy na male kawalki,cebulke kroimy na mala kosteczke i wrzucamy na patelnie z dodatkiem oliwy z oliwek,nastepnie dodajemy cukinie.
Wszystko trzymamy na srednim ogniu ok 10 minut nastepnie dodajemy boczek i trzymamy ok 10 minut.W miedzy czasie gotujemy makaraon w osolonej wodzie wedlug przepisu gdy bedzie al dente dodajemy do cukinii i boczku wszystko razem mieszamy doprawiamy do smaku,na sam koniec posypujemy parmezanem.Smacznego