Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysl na szybki obiad
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 21
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 21
Składniki
Cukinie dokladnie myjemy i kroimy na male kawalki,cebulke kroimy na mala kosteczke i wrzucamy na patelnie z dodatkiem oliwy z oliwek,nastepnie dodajemy cukinie.
Wszystko trzymamy na srednim ogniu ok 10 minut nastepnie dodajemy boczek i trzymamy ok 10 minut.W miedzy czasie gotujemy makaraon w osolonej wodzie wedlug przepisu gdy bedzie al dente dodajemy do cukinii i boczku wszystko razem mieszamy doprawiamy do smaku,na sam koniec posypujemy parmezanem.Smacznego