Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwierzcie mi - takie dania są najlepsze:). Kilka prostych składników, 15 minut pracy i gotowe! Makaron z sosem gorgonzola jest intensywny w smaku, polecam amatorom serowych smaków:).
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 509
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 288
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1481
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 509
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 288
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1481
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Za pomocą obieraczki ścinamy kolejne warstwy cukinii tworząc długie, cienkie paski. Cebulę kroimy w kostkę.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę i cukinię. Dusimy do odparowania wody z warzyw. Dolewamy śmietankę, dodajemy pokruszoną gorgonzolę, sól i przyprawy. Dusimy do momentu aż ser się rozpuści a sos zgęstnieje. Mieszamy z ugotowanym makaronem.