Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron w innej odsłonie.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1158
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5692
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8779
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18224
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1158
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5692
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8779
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18224
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować al. dente a na oliwie podsmażyć pokrojoną w kostkę dynię razem z zmiażdżonym czosnkiem i posiekanym rozmarynem. Zalać winem, odparować, dodać masło, pokrojonego łososia i smażyć powoli przez kilka minut. Następnie wrzucić pokrojone pomidory suszone, doprawić do smaku, wymieszać i podawać z makaronem. SMACZNEGO.