Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron w innej odsłonie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8057
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 375
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8057
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 375
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować al. dente a na oliwie podsmażyć pokrojoną w kostkę dynię razem z zmiażdżonym czosnkiem i posiekanym rozmarynem. Zalać winem, odparować, dodać masło, pokrojonego łososia i smażyć powoli przez kilka minut. Następnie wrzucić pokrojone pomidory suszone, doprawić do smaku, wymieszać i podawać z makaronem. SMACZNEGO.