Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla tych, którzy lubią smak dyni.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7551
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2573
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7551
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2573
Składniki
Cebulę posiekać. Czosnek pokroić drobno. Przysmażyć na oleju. Lekko posolić.
Dynię pokroić w kostkę. Dodać do przysmażonej cebuli. Dusić pod przykryciem ok.15min.
Dodać pokrojone w plasterki pieczarki. Lekko posolić i dodać pieprzu. Dusić co jakiś czas mieszając do czasu kiedy warzywa będą miękkie. Przez ten czas ugotować makaron. Odcedzić, skropić olejem.
Wlać śmietankę i gotować na małym ogniu do czasu kiedy zgęstnieje. Doprawić. Na talerzu posypać serem żółtym.