Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12278
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1497
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 102
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12278
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1497
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 102
Składniki
Na patelnie z oliwa dodajemy zabek czosnku i rozmaryn,nastepnie dodajemy make, mieszamy i czekamy az bedzie miec zloty kolor.Dodajemy odcedzona fasolke i przemielone pomidory. Podlewamy 2 szklankami wody i czekamy az bedzie bulgotac. Pozostawiamy na malym ogniu przez ok 20 minut. Doprawiamy do smaku. Posypujemy serem. Podajemy gorace