Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15167
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4079
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8943
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15167
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4079
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8943
Składniki
Na patelnie z oliwa dodajemy zabek czosnku i rozmaryn,nastepnie dodajemy make, mieszamy i czekamy az bedzie miec zloty kolor.Dodajemy odcedzona fasolke i przemielone pomidory. Podlewamy 2 szklankami wody i czekamy az bedzie bulgotac. Pozostawiamy na malym ogniu przez ok 20 minut. Doprawiamy do smaku. Posypujemy serem. Podajemy gorace