Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1148
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13187
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1148
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13187
Składniki
Na patelnie z oliwa dodajemy zabek czosnku i rozmaryn,nastepnie dodajemy make, mieszamy i czekamy az bedzie miec zloty kolor.Dodajemy odcedzona fasolke i przemielone pomidory. Podlewamy 2 szklankami wody i czekamy az bedzie bulgotac. Pozostawiamy na malym ogniu przez ok 20 minut. Doprawiamy do smaku. Posypujemy serem. Podajemy gorace