Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wbrew pozorom syte i smaczne danie, które polecam na obiad ;)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1290
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5823
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8829
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18439
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1290
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5823
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8829
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18439
Składniki
Na maśle z dodatkiem przypraw usmażyć pierś pokrojona w paski.
Następnie dodać mrożoną fasolkę i smażyć przez kilka minut. Na końcu dodać odcedzone kukurydzę i czerwoną fasolkę, smażyć przez kilka minut.
Na końcu dodać kremówki, wymieszać. Do tak przygotowanego sosu dodać ugotowany i odcedzony makaron, wymieszać.
Choć danie prezentuje się niepozornie to jest bardzo sycące :) Smacznego!