Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wbrew pozorom syte i smaczne danie, które polecam na obiad ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Składniki
Na maśle z dodatkiem przypraw usmażyć pierś pokrojona w paski.
Następnie dodać mrożoną fasolkę i smażyć przez kilka minut. Na końcu dodać odcedzone kukurydzę i czerwoną fasolkę, smażyć przez kilka minut.
Na końcu dodać kremówki, wymieszać. Do tak przygotowanego sosu dodać ugotowany i odcedzony makaron, wymieszać.
Choć danie prezentuje się niepozornie to jest bardzo sycące :) Smacznego!