Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosto, aromatycznie, a przede wszystkim smacznie.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326751
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12130
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17022
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326751
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12130
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17022
Składniki
1. We wrzącej, osolonej wodzie ugotuj makaron al dente i odcedź, tak aby pozostał lekko wilgotny. 2. W małym rondelku doprowadź oliwę niemal do wrzenia, zdejmij ją z ognia i natychmiast wrzuć do niej czosnek, imbir, paprykę chilli oraz sól i dokładnie wszystko wymieszaj. 3. Przykryj rondel i odstaw na 3-5 minut, aby oliwa przeszła aromatem przypraw. 4. Podgrzej oliwę, polej nią ugotowany makaron i całość dokładnie wymieszaj. 5. Podawaj natychmiast na podgrzanych talerzach. 6. Smacznego.