Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niestety mój mąż tego dania nie je, a ja uwielbiam ;) Najbardziej to lubię jagody z makaronem nitka jednak tym razem były świderki :)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2708
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1374
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2708
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1374
Składniki
Jagody przebrać i umyć. Do rondelka przełożyć jagody, zasypać cukrem i podgrzewać żeby owoce puściły sok. Chwilę pogotować. Makaron ugotować al dente. Odcedzić i przełożyć na talerz, polać jagodami. Smacznego