Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niestety mój mąż tego dania nie je, a ja uwielbiam ;) Najbardziej to lubię jagody z makaronem nitka jednak tym razem były świderki :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8328
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 471
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8328
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 471
Składniki
Jagody przebrać i umyć. Do rondelka przełożyć jagody, zasypać cukrem i podgrzewać żeby owoce puściły sok. Chwilę pogotować. Makaron ugotować al dente. Odcedzić i przełożyć na talerz, polać jagodami. Smacznego