Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Inwestycja w przyprawy zawsze się opłaca. Nie ma kuchni bez przypraw.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231944
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231944
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Składniki
Makaron wrzuciłem na wrzącą posolona wodę , gotowałem 3 min , odcedziłem przelałem zimną wodą i odstawiłem do ocieknięcia. Piersi kaczki umyłem , osuszyłem ręcznikiem papierowym i pokroiłem w bardzo cienkie plasterki . Paprykę , marchewki , dymki i cukinię pokroiłem w słupki. Czosnek oraz imbir obrałem a następnie drobno posiekałem i podsmażyłem w oleju w woku lub w głębokiej patelni. Dodałem mięso , wymieszałem i szybko je podsmażyłem. Do zawartości dodałem marchewkę i paprykę . Po chwili dołożyłem cukinię , dymki i kiełki. Składniki polałem sosami : sojowym , ostrygowym oraz chili . Całość dobrze wymieszałem i podgrzałem. Do mieszanki dodałem makaron , doprawiłem solą i pieprzem. Danie najlepiej podawać na gorąco , zaraz po przygotowaniu.